Vrij van minderwaardigheid

Mijn zelfbeeld is totaal veranderd. Ik durf weer naar mezelf te kijken met daglicht, ik vind mezelf mooi en kan van mezelf houden. Ik snap nu dat God van mij houdt, zo voelt het nu ook van binnen.

Al zeker 11 jaar streed ik met een verstoord zelfbeeld. Ik voelde me zwaar minderwaardig. In de spiegel kijken met daglicht durfde ik niet meer. Ik vond mezelf lelijk, niets waard, sociale contacten aangaan was moeilijk en de manier waarop God naar mij keek kon ik al helemaal niet snappen, omdat het van binnen zo anders voelde. Ik sprak vaak vernietigend over mezelf en voelde me nooit goed genoeg. Door de diensten in de Evangelische Gemeente in Nunspeet die ik een aantal keren bezocht, ben ik in contact gekomen met Gerrit Mulder. En zo heb ik bij hem een afspraak gemaakt voor gebed.

Op een woensdagochtend ging ik met een vriendin naar het ECHO Centrum en is er voor mij gebeden. Er is toen gebeden of de demon die mij het minderwaardigheidsgevoel gaf, in Jezus Naam weg wilde gaan. De demon liet zich niet zomaar wegsturen, maar uiteindelijk – met Gods hulp en gebed – mòest de demon wel vertrekken! Nu 3 weken later kan ik zeggen dat mijn zelfbeeld totaal veranderd is. Ik durf weer naar mezelf te kijken met daglicht, ik vind mezelf mooi en kan van mezelf houden. Ik snap nu dat God van mij houdt, zo voelt het nu ook van binnen. Soms is het best wel wennen dat ik zo ‘goed’ over mezelf denk, gezien ik jaren zo minderwaardig over mezelf heb gedacht! God komt hierin alle eer toe, Hij is goed!

Tijdens een bijzondere gebedssessie heeft Jezus ons aangeraakt en bevrijd. Kort erna raakte mijn vrouw zwanger en kwam een gezonde zoon ter wereld met de naam Joshua
Lees helemaal