Genezen van depressie

Door bevrijdingsgebed ben ik nu vrij van een 10 jaar durende depressiviteit. God genas mij helemaal van mijn heimwee, verdriet, beschadigde zelfvertrouwen en angsten. Ik ben een totaal ander mens geworden.

Niets is onmogelijk voor God! Bijna twee jaar geleden heeft onze lieve Heer een wonder gedaan in mijn leven. Hij heeft mij uit de duisternis gehaald tot Zijn wonderbare licht. Het begon allemaal toen ik na mijn huwelijk met een Nederlandse man vanuit Frankrijk naar Nederland verhuisde om God fulltime te dienen. Ik had nooit gedacht dat de cultuurshock zo groot zou zijn. Ik deed wel mijn best om alles onder de knie te krijgen, om te integreren, om me in Nederland thuis te voelen, maar het leek onmogelijk. Ik had steeds last van heimwee. Door het probleem van de taal kon ik me niet goed uiten en voelde ik me vaak buitengesloten bij mensen. Was dit het plan van God voor mijn leven? Om mijn man te ondersteunen terwijl ik mijn identiteit, verlangens en gevoelens helemaal aan de kant moest zetten? Daarin begon ik echt te geloven. Ik raakte in een diepe spiraal van verdriet, diepe eenzaamheid, heimwee en wanhoop, zelfs zelfmoordideeën. Ik wandelde eigenlijk in een diep dal van depressiviteit, maar ik moest het verbergen, want dacht ik, een zendeling hoort zich niet zo te voelen. Ik moest een goed voorbeeld geven.

Het werd steeds erger, totdat ik echt naar God schreeuwde om genade. Ik kwam in contact met christenen die bidden voor bevrijding en toen heeft God een wonder gedaan. Gerrit Mulder en nog een andere broeder kwamen voor mij bidden, het verliep allemaal heel vredig. En na twee uur bevrijdingsgebed was ik vrij van mijn 10 jaar durende depressiviteit! God genas mij helemaal van mijn heimwee, verdriet, beschadigde zelfvertrouwen, angsten… Ik werd gevuld met de intense vrede en liefde van Jezus. Hij veranderde mijn verdriet in een volkomen vreugde. Ik werd gevuld met zijn Heilige Geest. Ik ben een totaal ander mens geworden! Ik ben nu eindelijk de vrouw geworden zoals God mij bedoeld heeft! Nu voel ik me helemaal thuis hier in Nederland.

Vanaf die dag blijf ik in mijn vrijheid wandelen, heel dichtbij mijn Redder. Zijn liefde, en Zijn aanwezigheid zijn zo echt geworden voor mij. Mijn leven wijd ik nu helemaal aan Hem toe om Hem lief te hebben en Hem te dienen. Hij is nu alles voor mij. Echt alles.

Tijdens een bijzondere gebedssessie heeft Jezus ons aangeraakt en bevrijd. Kort erna raakte mijn vrouw zwanger en kwam een gezonde zoon ter wereld met de naam Joshua
Lees helemaal