Voor wie is het?

Wanneer je vast zit, dan weet je dat. Wat je omgeving ook zegt. Ergens weet je dat er een gebied in je leven is waarin je maar niet verder komt. Dan kan bevrijdingsgebed uitkomst bieden.

Jezus heeft gezegd dat de waarheid vrij zal maken. Dat betekent dat het voor iedereen mogelijk is om in vrijheid te leven mits aan de voorwaarden wordt voldaan die de Bijbel laat zien. Allerlei soorten mensen gaan door een traject van Baruch bevrijdingspastoraat, moeders, hoger-opgeleiden, moslims, spiritisten, niemand uitgezonderd. Bevrijdingsgebed werkt het beste voor gewone, eerlijke mensen die open staan voor Jezus.

Moet je een christen zijn?

Je hoeft geen christen te zijn om een gebedssessie te ontvangen, voorwaarde is wel dat je ervoor open staat om Hem te dienen. Veel mensen gaan Jezus juist volgen nadat ze Zijn genezende liefde en kracht hebben ervaren tijdens gebedssessies. Bevrijdingspastoraat is daarom minder geschikt voor mensen die bewust zonder de God van de Bijbel willen blijven leven.

Bevrijdingspastoraat is niet alleen bedoeld voor mensen met complexe problematiek zoals vaak wordt gedacht. Ook wanneer je “gewoon” in een moeilijke situatie zit ben je van harte welkom om een afspraak te maken.

Een leven met Jezus Christus

Het ontvangen van bevrijding staat niet op zichzelf, maar maakt deel uit van een levende relatie met Jezus Christus. Vrijheid moet je namelijk leren vasthouden. Confidenten worden aangemoedigd om al tijdens en na een traject een gezonde christelijke community te zoeken en actief deel te nemen.

Tijdens een bijzondere gebedssessie heeft Jezus ons aangeraakt en bevrijd. Kort erna raakte mijn vrouw zwanger en kwam een gezonde zoon ter wereld met de naam Joshua
Lees helemaal